skip to Main Content
logo_stipenstap_website

Welkom bij kinderdagverblijf Stip & Stap

Welkom

In januari 2012 heeft kinderdagverblijf Stip & Stap haar deuren geopend. Kinderdagverblijf Stip & Stap verwelkomt kinderen van 0 tot 4 jaar voor opvang in een veilige en huiselijke omgeving, waar kinderen zichzelf kunnen zijn en worden gestimuleerd en begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling.

5 dagen in de week zijn wij geopend van 7.00-18.30 met uitzondering van officiële feestdagen. Wij hebben professionele en vriendelijke medewerksters die de aandacht verspreiden over een kleine persoonlijke groep. Wilt u een vrijblijvende rondleiding of heeft u vragen?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,
Miranda Soetekouw
tel. 0487-507898

Piramide

Binnen ons kinderdagverblijf werken we met VVE (voor en vroegschoolse educatie) programma Piramide waarbij kinderen spelenderwijs leren. Wat vve programma Piramide precies is en hoe het werkt lichten wij hieronder graag toe.

Piramide stimuleert kinderen in hun ontwikkeling door een combinatie van spelen, werken en leren. Kinderen die extra steun nodig hebben, krijgen speciale aandacht in de vorm van extra begeleiding, taalstimulering en spel.

Gerealiseerd door Beuningen IT.

© Kinderdagverblijf Stip & Stap

Back To Top
logo-kion-300px

Beste bezoeker,

Per 1 mei zijn kinderdagverblijf Stip & Stap en bso De Safari overgegaan naar KION.

Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op www.kion.nl.